Hozzávalók az alap elkészítéséhez:
3 db tojás kettőbe veszünk,20 kanál cukor,1kávés kanál szalakálé, negyedes csupor tej,9 kanál olaj, lisztet amíg jó sűrű masszát kapunk ezeket jól elkavarjuk. A tejet megmelegítve is hozzáadható . A tojás fehérjét kemény habbá verjük és lassú kavarás közben hozzáadjuk a kész anyaghoz. Torta formába megsütjük.
Miután megsült és meghűlt három részre vághatjuk.
Krém készítése:
12 dkg cukor, 1 dl tej, 2 dkg kakaó, 10 dkg vaj.
A kakaót a cukorral és tejjel simára kavarjuk és egész sűrűre főzzük. Melegen hozzáadjuk a vajat és addig kavarjuk míg kihűl és habos lesz. Ezzel bekenjük a torta lapokat.
Csoki máz készítése kívül bekenni:
18 kanál porcukor, 10 dkg margarin, 3 kanál kakaó,6 kanál forró víz. Kívül bekenjük a tortát.A tetejét díszíthetjük tejszínhabbal.